Lukta som en pepparkaka.

Åh har hittat bästa grejen som jag bara måste tipsa om. Helt fantastisk faktiskt. Det är en jul-skrubb från The Body Shop. Den luktar liksom juligt/friskt/pepparkaka/sött/mums på samma gång. Galet. Äger förtillfället endast skrubbskamsen resten av kittet står på önskelistan. 
 
Dessutom blir man (iallafall jag) sagolikt mjuk. Såhär ska jag lukta i jul.
 

Lukta som en pepparkaka.

Åh har hittat bästa grejen som jag bara måste tipsa om. Helt fantastisk faktiskt. Det är en jul-skrubb från The Body Shop och den luktar liksom juligt/friskt/pepparkaka/sött/mums på samma gång. Galet. Äger förtillfället endast skrubben men resten av kittet står på önskelistan. 
 
Dessutom blir man (iallafall jag) sagolikt mjuk. Såhär ska jag lukta i jul.

Söndagspeppen.

 
Hej fina. 
 
Ett tag sedan närmare bestämt sex dagar. Jag har äntligen en fungerande telefon. En vit iPhone 5 (!) men jag är mest tacksam över att ha kontakt med omvärlden! Idag har jag varit hemma tog nyss ett underbart långt bad. Dessutom har jag satt upp en mistel nu gäller det bara att hitta nån att pussa på.
 
 
 Full mysfaktor. Älskar det.
 
 
Igår var vi på glöggfest hos Heléne. Så mycket gott att jag höll på att svimma av.
Mumsigt.
 

Hemma.

 
Imorse vaknade jag med värk i hela kroppen, ont i halsen och förkylning så nu ligger jag hemma i soffan och knaprar alvedon och dricker té. Inte särskilt kul men lite mysigt att titta på gamla favoritfilmer, dessutom försöker jag hitta lite fina klänningar. En fin nyårsklänning hade inte varit fel!
 
Vit.
 
Eller svart?
 
Klänningen jag fastnade lite extra för var denna, av Ida Sjöstedt för Nelly. Båda den svarta och vita var himla fina tycker jag, inte riktigt min stil men jag blev ändå lite småkär.  
 

Julmarknad i tyresö.

 
Idag har vi varit på Julmarknad i Tyresö, trots att vi var stelfrusna var det hur trevligt som helt. Vi strosade runt bland de små stånden och sippade på äppelglögg, käkade peppearkakor och provade stickade vantar i olika färger och former. Så otroligt mysigt!  Älskar när det är alldeles ljust, vitt och krispigt av all snö.
 
Carolina, vackrare än någonsin ute i snön.
 
Jag och Carolina på marknaden.
 
Peppad syster vid godiset.
 
Bästa grejen är ändå fikapausen.
 
Igår gick jag upp tidigt och körde ett Aerobicspass och sedan styrketräning, jättebra start på dagen. Efter det producerade vi enorma mängder julgodis, lite av en tradition vi har. Det blev chokladtryfflar smaksatta på olika vis, kola, knäck och mozartkulor. Mums, så brutalgott. Nu känner man att julen är på väg på riktigt!

Grattis i efterskott!

 
I förrgår fyllde min kära syster 14 år och det firades med mys och One Direction-tårta såklart!
 
 

Johanna Asplund

Två steg från paradise.