De senaste 18 dagarna- del 3.


 Vi var ju som sagt en sväng uppe  i Umeå för att fira Mormor som fyllde 80 år. Hur mysigt som helst eftersom att vi nästan aldrig träffar släkten då nästan alla är bosatta i Norrland och vi i Stockholm. När det väl blir av så är det så himla kul! 





Mormor och morfar, stiliga som vanligt.



Jag, Johannes, Carolina och Emma. Kusin-gänget!



Emma sken som en solstråle.



Skrattfest.



Jag Mormor och Carolina, grattis igen Mormor!

TAGGAD TILL TUSEN.

Jag och Emma. Emma hade en mycket fin krans på sitt huvud, det gillas.
Nu sitter jag i Emmas kök, käkar fil och lyssnar på mumfrod and sons. Idag ska vi bara slappa och titta på true blood, hur mysigt? WOOP WOOP. Och packa lite, kanske.
Nu är det inte många dagar kvar till peace&love, packnigensproccesen är igång och igår(!) bokade vi bussbiljetter. En aning sent kan man ju tycka då festivalen är på måndag... Oo två dagar bär det av alltså. HERREGUD. Tyvärr var alla biljetter slutsålda utom till den bussen som åker från Cityterminalen 6.30 på morgonen. Nu kommer vi att få gå upp i ottan men vad gör det, egentligen. TAGGAD TILL TUSEN!

MidsommAR

Så himla mysigt har jag det just nu. Bara så att ni vet.

Inga superbra bilder direkt, men den här tårtan var helt fantastisk. MUMS. Pappas kreativa ådra fick sitt utlopp.
Glad midsommar på er allihopa, kram!

De senaste 18 dagarna- del 2.

Tänkte att jag skulle berätta lite om min Turkiet resa, najs?
-svar ja.

Vi åkte till Side i Turkiet, en vecka av badande, slappande, solande och allmänt mys.



Jag, första dagen.



Jag och Carolina framför hotellet. Himla fint var det.



Värsta modellen ju. Herregud, sicken syrra man har!



Havet var blått och jag var glad (om än något suddig).



Mamma och Carro vid poolen innan middagen. Fina.



Jag, iklädd en ljuvlig rosa-blommig  klänning från MQ.





Vilken pangbrud till mamma man har!



Jag och Carolina, lite trötta efter att ha sett Sverige-England matchen med skrikande/galna engelskmän, inte alltför kul.



Sista dagen var det otroligt varmt. Helt galet. Som varmast var det 52 grader i skuggan. Tokigt!



En riktigt underbar resa, nu taggar jag inför P&L, vad ska ni hitta på i sommar?

De 18 senaste dagarna-del 1.


Hej alla mina finisar, ledsen för den dåliga uppdateringen som har legat som en dimma över bloggen. Jag tänkte att jag skulle lova att det ska bli ändring på det från och med nu. Men det skulle vara en lögn. För på måndag åker jag nämligen till peace and love festivalen så himla PEPP! men innan dess så ska jag väl ändå kunna klämma in en hel del inlägg här på bloggen. Det vågar jag lova.

De senaste 18 dagarna då? vad har hänt. Så tokigt mycket men ändå inget världsomvälvande direkt, livet kom emellan helt enkelt.

Så vad har jag egentligen haft för mig då?

Student firande, skolavslutning, Turkiet, födelsedagar och en Umeå resa har jag faktiskt hunnit med på den senaste tiden.


Efter mitt sista inlägg så var det den sista skolveckan. Så himla fantastiskt var det ju faktiskt inte. Vi var lediga tre dagar av fem och sedan fick våra betyg och sedan var det slut. Kändes helt fantastiskt skönt när man stod där med betygen i hand efter rektorns tal fyllt med moralknorrar.


8 juni- del 1.

skolavslutning och student.




Fina Amanda efter skolavslutningen.





Sedan käkade jag och Mickis jordgubbar och snackade om livet. Mysigt värre!




Efter skolavslutningen bar det av direkt till Daniels student. Daniel är min mammas sambos barn alltså min "bonus-brorsa" eller något i den stilen! Härligt var det och vilket underbart väder de fick. Åh jag älskar studenter och studenttider alla är så glada och man vet att det snart är sommarlov.






Studentmottagning!




Supersöta emmis.




Jag var "servitris" på mottagningen men då det var buffé var det inte allt för mycket att göra, välförtjänta pengar, kanske inte. Rätt värt.


När allt var slut så begav jag mig till Helene tillsammans med Amanda hon hade nämligen haft grillkväll. När vi kom dit klockan tolv var det relativt tomt. Frans (Helenes kille) hade somnat i soffan och vi snackade om allt mellan himmel och jord. För redan dagen efter åkte jag till Turkiet. Saknar värmen så otroligt härligt! Uppdaterar snart igen. Lovar. Lovar. Lovar.




PARTY

Det var en himla najs fest igår hos min kusin.
Ledsen för att uppdateringen på senaste tiden har varit snudd på patetisk, jag är medveten om det. Men det har varit så sjukt/oroligt/galet mycket i skolan nu sista tiden, Äntligen är allt klart och det känns som att det har blivit lättare att andas. För mig iallafall.
Mina fina tjejer.
Glada killar!
Vi dansade hela natten lång, hjälp vad man är slut i vaderna idag.
Herregud just nu är dett massor av saker på g, sommarlov, festival, student och mys. På lördag åker jag till Turkiet, PEPP!
Nej men nu ni ska jag kila ner till köket och ta mig en hamburgare. Hoppas ni får en himla fin söndagskväll!

Johanna Asplund

Två steg från paradise.