psykodynamiska perspektivet, here I come.

Nu sitter jag i min säng, insvept i mitt duntäcke med en kopp te i ena handen och min psykologibok i andra, för nu herre ska det pluggas!
     jag ska nämligen tenta av psykologi1 kursen på fredag (och det är de psykologiska perspektiven som står på schemat. För det var nämligen så att jag gick natur när de andra i min klass läste den kursen. Mycket plugg blir det men jag tycker att det är himla intressant. Ändå.





Livet är ju så tokigt fint ibland!



Varför gör jag ens inlägg när jag inte har något vettigt att säga?
   klurig fråga det där... men jag ska fixa min kamera, och blir det andra bullar kan jag lova!

Ungdomsbrottslighet.

Alltså jag orkar inte, så galet roliga.
    Det är då några i min klass som försöker visa de olika stegen i förhör och ja, det är ju inte helt verklighetstroget som ni kanske förstår men ack så kul!



peace and love.



SÅ HIMLA GLAD, MEGAPEPPAD!!



Kommer bli en helt fantastisk vecka.

Första doppet

Jahapp då har man varit och tagit sina första simtag i sjön, Tim peppade mig tillslut gav jag mig, känns himla najs faktiskt. Lite kallt var det ändå, men det var ändå uppfriskande. PEPP! SOMMAR I LUFTEN.
     Jag har även tagit mitt första åk på en longboard och det var en upplevelse måste jag erkänna. Och det var himla kul faktiskt, även om jag var hyfsat värdelös! Kanske dags att jag börjar rulla fram genom livet?

Det har hänt en hel del sedan jag bloggade senast, grattis till LOREEN! äntligen vann rätt låt.




En väldigt härlig men gammal bild från grekland, sommar, ÅH!

Fredag

Helgen har börjat och känner lyckoruset en helt fantastisk känsla. Inte många dagar kvar till sommmarlovet det är helt sanslöst vad fort tiden har gått.
    Idag har jag även bättrat på brännan rejält för vilket fantastiskt väder!
Förtillfället känner jag att mina inlägg oftast speglas av väderleksrapportens innehåll, men det är för att jag är helt förbluffad över hur varmt det var varit.
   Idag hade jag blommig klänning och träskor, inget mer inte ens en liten kofta. Och jag frös inte ett dugg. Faktiskt.

Idag hade vi ett antal inställda lektioner vilket ledde till att vi fick sluta 3 timmar tidigare, och det tackar man ju inte nej till!
    direkt efter skolan så åkte jag hem en snabbis, käkade en glass med Mickis för att sedan återvända till centrum för att ha en konsert, supernajs! 


Många fina tjejer på en och samma bild, Sweet Swedes! vi kallade oss nämligen för det. Vårt lilla bandnamn. Fast vi är inte ett band, men ändå.


Efter det gav jag och mina kompisar ut ballonger till små söta ungar, för Huddinge Centrum firar 100 år idag så det var "folkfest" i la Stada. Mina fingarar luktar fortfarande ballong, hellium ballong... mycket svårt att få bort kan jag tala om.
    Imorgon är det någon slags jazzfestival, vi ska samlas 8.30 innan konserten, vilket känns lagom frestande men det blir jättekul iallafall!
    Senare ikväll blir det filmkväll med två underbara tjejer nämligen Isa och Heléne. Mega mys kommer vi att ha, det kan ni ge er på.



Bild från balen i 9:an, ikväll blir det filmkväll. Kul, för det var himla länge sedan senast.

Ut och sola




Hej mina fina!

Underbart väder idag, helt fantastiskt. Vi fick sluta tidigt idag, direkt efter redovisningarna i forensisk psykologi. (kriminal psykologi) Det var himla spännande faktiskt.
    Det är så härligt i skolan just nu, treorna hade poängjakt igår och de var galna, röda, blå och gulmålade och allt vad det nu var. Najs.
   Idag hade de säkert någon slags fotografering för alla flickor gick runt i fina vita(de flesta) klänningar och killarna i kostym. Väldigt tjusigt.  Och dem är ju så glada så man kan ju inte annat än dras med i hela härligheten, man känner att sommaren är här på riktigt nu.
    Idag avstod jag från bussen och traskade hem i det varma solskenet. När jag kom hem bytte jag direkt om till "sol-topp" och nu ska jag ut och sola, härliga tider.

Hade (har) förresten vidrigaste hårdagen idag men det är ett minne blott! jag drog nämligen på mig en hatt och gjorde en fläta som fick sticka fram på sidan, kände mig rätt sommarsöt faktiskt.
   Men solen väntar, nu ska jag ut.

Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans.

På diskotek, men jag tar allting på lek även en hemlighet. Ta mig till kärlek, ta mig till dans. Ge mig nåt som tar mig någonstans. För jag vill veta om kärlek finns.

Inleder med ett fint citat à la Håkan Hellström. Sant så sant.


Nu har jag pluggat svåra ekvationer med pappa, druckigt liter med te och lyssnat på Håkan. Förhoppningsvis blir provet imorn en baggis!



Jag vill slänga med håret, trängas i folkmassorna till en konsert, känna ådrorna fyllas med adrenalin, skrika ronjas-vårskrik, åka och bada i det iskalla vattnet i sjön som ligger vid vårt hus, vara fullständigt ohämmad och galen. Och framförallt vill jag att det ska gå bra på provet imorn. Peppad till tusen, håll tummarna för mig!

Måndagen den 21 Maj.

Invigde min nya klänning idag.











Gillar att man kan ha träskor.


/klänning_Monki/hatt_Monki/träskor_Skorett/glittriga strumpor_Monki/


Så underbart väder, hoppas att ni har haft en bra dag ni också. Nu ska jag fortsätta med mitt matteplugg.

Lyssnar på finaste låten, upptäckte den när min fina vän Moa sjöng den på en konsert för ett litet tag sedan, så fin! lyssna!

Pocket full of sunshine.

Seg uppdatering, jag vet och förlåt.

Dålig ursäkt, men nu är det slutspurten i skolan innan sommarlovet och jag vill verkligen (försöka) satsa och plugga. 

Idag hade jag jag muntligt prov i spanska och det gick inte särskilt bra.. rätt dåligt faktiskt, tyvärr. Det var kanske inte farligt, man vet ju faktiskt inte vad dem baserar betygen på.
   Inne i huvudet formas tusen ord och målande meningar och sedan, när man ska få ur sig allt det fina så blir det liksom inte alls som man tänkt sig.
   Inte alls bra måste jag säga, men det är ju inte så himla lätt! ÅH!


Det är klart nu iallafall och jag peppar mig med den här låten, så härlig måste jag erkänna!


 


Matte nationella imorgon, MEGAPEPP!

Det här är så jag just nu. Måste. Plugga. Ha en fin dag!


Lägger upp dagens outfit lite senare.

Felhörningar.

Vakna med the voice hade för ett tag sedan ett väldigt roligt tema, nämligen felhörningar. Alltså att man har hört och sjungit en helt annan text än vad det egentligen ska vara.(oftast en längre tid). Hysteriskt roligt!


Jag tänkte berätta om två av mina:

I Spice girls låt Wannabe så sjöng jag "if you wanna be my lover you gotta get rid of my friends" istället för "if you wanna be my lover you gotta get with my friends" för något år sedan insåg jag mitt misstag, herregud!

åh så kul man kan ha!


Förrutom det har jag dessutom sjungit fel i ABBAs låt "Lay all your love on me" missförståndet började redan vid första raden "I wasn't jealous before we met, now every women I see is a potential threat" ska det vara, jag sjöng istället "I was in jail just before we met, now every women I see is a potential threat" . Vilket ledde till ett missförstånd av modell större.


Någon mer som har gjort liknande misstag?


Följ gärna min blogg via Bloglovin, så blir jag lycklig!

Take a chance on me.








Här har ni dagens outfit. Andas lite 50-tal, eller vad tycker ni?

Jag lånade shortsen av syrran, dem är från Cubus och är helnajs tycker jag! linnet är från Monki och träskorna är från skorett.

Min dag har varit helt okej, mycket plugg men det är så det är här på slutet.
      Vi har grillat också, mumsigt värre. Sedan åt  vi min (inte så lyckade) chokladmousse. Det var nämligen så att den skulle vara "nyttig" då somliga i familjen har börjat med GI och ja, jag kan ju säga att den blev helt okej trots allt. Jag lyssnar på ABBA också, känns somrigt. ABBA + bara ben. Åh sommaren är på G, lovley!


Yours sincerely

Johanna Asplund

Min nya klänning.

Jag har utvecklat en stark kärlek till mintgrönt känner jag, så fint!

Igår införskaffade jag mig en ny klänning i just mintgrönt. Det som är lite lustigt är att jag har exakt samma klänning fast i vinröd, men men. Känns lite småkul sådär.




Betydligt finare i verkligheten och framför allt på en människokropp måste jag säga, men det får bli en annan dag.



Mönstret. Svårt att fånga på bild men ändå fint. Känningen hittas här.




Här har vi mig i julas, iklädd den andra.

Nu ska vi grilla!

Där jag hänger min hatt.


Jag var glad, för jag hittade en hatt, på Monki i skärholmen och andra kläder också för den delen. Det var så himla varmt och skönt, en toppen dag helt enkelt!



Jag hade på mig midjekjolen och kände mig somrig.



Hatten på sne och kängorna i vädret, så skaré va!



Mina vänner säger stopp men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt. Älskar låten.



Myser under äppelträdet.

/hatt_Monki/jeansjacka_weekday/linne_Vila/kjol_Monki/kängor_Eurosko/

The day. (so far)

Hej alla fina, kul att fler och fler börjar hitta hit!

Dagen började med att Carolina, mamma och jag skulle bege oss till IKEA för lite shopping. Vilket (för min del) resulterade i en fin blommig kudde och nya lakan som jag tror passar jättebra i mitt rum. Bilder kommer senare.



Syrran var stylad till tusen i super balla tights.



Jag hade kul i bilen.



Och försökte fotografera mig själv och samtidigt som jag körde med någon spännande(?!) pose med armen vilket inte blev särskilt lyckat, men ändå.



Carolina var glad mitt i kaoset på IKEA.



Självklart tog vi en lunchpaus och då blev det köttbullar för alla tre. Såklart standard på IKEA.


Sedan forsatte vi mot Skärholmen för mer shopping, åh jag hittade fin fina grejer men dem får ni se senare.Kram.

Outfits

 
 
 

Vilken outfit är finast, tycker ni?
Själv gillar jag den med hatten och spetslinnet väldigt mycket.

Vit spets och krage=najs.

Har hittat en urfin klänning från nelly. Älskar den. Perfekt till sommaren, brunbrända ben, strävt saltvattenshår med en prickig skarf. Ni hittar den här.



Jag skapar.

Tittade igenom lite gamla mappar och så slog det mig, jag aldrig lagt upp bilder på när jag ritar eller målar.
Jag älskar det! men nu för tiden blir det inte lika ofta som jag önskar, vilket är trist men när jag väl gör det så blir jag alldeles varm i hjärtat. Man mår så bra, eller jag gör det. Med en penna i handen, ett blankt ark papper framför sig och en fin bild i huvudet som väntar på att få möta dagens ljus. Lycka.






Från i höstas, på baksidan av min biologibok, när tankarna svävade iväg på lektionen.


Ett öga för ett öga, en tand för en tand.



Ett akvarell äpple från 2010. Himla länge sedan egentligen.



Dessa tre är också från 2010, från min "svart-vita" period, ganska fina ändå, tycker jag.


Audrey Hepburn, såklart.



Close up.



Och Twiggy.




Tillsist en extremt dålig bild på en tavla som jag målade i nian. Inga ursäkter för bilden men tavlan blev bra. Jag vann faktiskt en tävlig med den i skolan. Åh blev överlycklig! jag som aldrig vinner annars.





Hoppas eran torsdag är bra, nu ska jag göra lite käk och sedan får jag se vad jag hittar på ikväll. Kramar i massor.

Lust och Fägring.



Så gott. Det liknar ingenting, det är te förresten. Tror man kan köpa det på Coop eller något men jag älskar det!
     Helt ovärderligt sena kvällar, när man känner sig frusen, genom långt in på små timmarna, lite när som helst helt enkelt.
    Mysfaktor på hög nivå.

Onsdag.

Lite fler foton från idag, himla fina tycker jag att de blev. härligt med träden som börjat blomma också!





Carolina klättrar.




Fin fin fin fin!

Sitter på staketet och väntar på bättre tider. En buss som aldrig kommer? eller bara på att det ska sluta regna, för det gjorde det faktiskt.


Den lilla röda lekstugan.

Idyllen i trädgården.

Det finns inte så mycket att säga, var ute i idyllen. Super mys.












/jeans_Cheap Monday/ ring_Kappahl /vit bandeau bh_Monki/ skor_Eurosko/ skjorta,gammal/skinnjacka, kommer inte ihåg,tyvärr/

Regnet slår mot fönstret.



Just nu njuter jag av den fantastiska ledigheten. Lyssnar på bra musik och försöker att inte oroa mig för mycket. Heléne har varit här, mormor och morfar har åkt hem, vi har käkat tacos och chokladpuddingen står i kylen. Livet är fint.



Jag och Carolina har varit ute och fotat, bilderna kommer snart upp.

äsch ni kan få en liten teaser,

Lär känna mig lite bättre.

13 frågor, here I go!

1. Hur lång är du?
Jag är hela 159 centimeter. Vilket kan upplevas som rätt kort, och det gör det också. Men det kan vara himla bra! ibland. 


Jag under körsbärsträden.

2. Har du någon favorit från Disney, isåfall vem och varför?
Åh, jag älskar Disney, musiken är fantastiskt. Ibland kan jag få ett litet infall och bara sitta och lyssna på youtube, nostalgi på hög nivå. Jag måste säga att Mulan är najs, girlpower liksom. Och vi är nästan lite lika under körsbärsträden. Eller?


Mulan under körsbärsträden.

3. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Båda delarna. Fast nej, nu ljög jag lite. Jag föredrar att ringa, jag blir nästintill tokig när jag väntar på ett svar, ett svar som jag sedan inte hör. Snabba beslut och svar föredrar jag. Fast å andra sidan är fina sms helt underbart, men det frustrerar mig ibland. Sms alltså.

4. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Man kan faktiskt vara sambo också. Nu är i och för sig inte mina det, mina föräldrar är skilda.

5. Vilken är din favoritlåt?
Inte okej. En fråga som denna är det helt otroligt svår att svara på, för mig så är det olika. Det beror helt på humör! men jag bara älskar/avgudar/dör för/lever för Regina Spector, Coldplay, Linkin Park och Håkan Hellström (och 1 000 000 till för den delen). Åh Håkan jag saknar dig. Och sommaren som du tog med dig.

6. Beskriv hur den perfekta pojk/flickvännen är , och ser ut i dina ögon?
Ehm jadu, en lagom dos av självförtroende. Ögon att drunkna i, blåa är fint. Fast fina ögon sitter egentligen inte i färgen, det är något annat, något speciellt liksom. Jag tror att ögonen speglar personen, själens spegel som det så fint kallas. Klychigt, men sant tror jag.
      Bra humor! viktigt som bara den, han får mig alltid att skratta,ett leende att dö för och ett hjärta av guld. Jag har rätt mycket för mig så det är viktigt att han är självständig och har egna intressen och kompisar,man behöver inte alltid vara tillsammans bara för att man är tillsammans. 

7. Civilstånd?
Fri som en fågel.

8. Ångrar du någonting du gjort?
Alltså det här kan ju få mig att låta helt känslokall och så, men jag ångar sällan saker. Alla begår misstag och just då var det ju det som kändes rätt. Så försöker jag tänka, det går inte att ändra i vilket fall.


Galen chey.

9. Har du suttit i rätten?

Nej men jag somnade i filen när jag var liten. Ha ha.

10.Vilken låt ska spelas på din bröllopfest?
Det har jag aldrig tänkt på, men fairytale är underbar, kärlek på den liksom. Gifter jag mig någon gång så vill jag nog att den ska spelas,haha. Fast den här är helt tokigt fin också.

11.Vatten, vin eller mjölk?
Är det den dryck man inte kan leva utan eller det man gillar mest? Det blir ju svårt att leva utan vatten. Men det får väl ordna sig. Åh kallt vatten efter ett hårt träningspass är helt ovärderligt. Men alltså helt seriöst, mjölk är mitt livselixir. Lätt mjölk. (obs! Inte lättmjölk!)


Mjölk. hjärta. <3

12.De tre finaste pojknamnen:
Jag brukade skratta åt människor som mig. Jag har tre pojknamn som jag tycker är stört fina och jag vill/måste döpa mina barn till det. Känns ju lite personligt att säga dem, tänk om någon snor mina namn liksom? 
    Ossian, Didrik och Jasper. Åh jättefina. Emma (som har hört mina galna planer) tycker att Ossian låter som en tjockgubbe som läspar på spanska liksom "Othhhian". Det känns ju inte så himla bra. Haha gulle.


Världens sötaste Emma.


Fina Emma in action.

13.Vad/vem fick dig att le senast?
Alltså jag klarar inte mer, skrattar ihjäl mig. Killen är ett geni.



Hoppas ni fick reda på något nytt. Lev väl.

Carolinas konfa.

En bildbomb från Carolinas konfa, riktigt najs!


Skönheten själv.



Jag fixade frisyren och blev helnöjd faktiskt!


Jag och fina kusin.





Glad tjej.


Kåpor(?) på!


Fina Emma och Heléne och jag.

Min outfit,
/klänning_Hollister/väska_wedins/kappa_gina tricot/skor_eurosko/ (syns knappt, svarta pumps)

Orientering

Idag har jag haft orientering, vilket var rätt skönt för vi fick sluta runt elva.
    Men orgientering är verklingen inte my cup of tea, (alltså jag är snudd på värdelös på orientering). Idag gick det förvånansvärt bra så jag är lycklig. 
    Just nu sitter jag och ska skriva vidare på min Ekonomi uppsats. Ikväll blir det middag med familjen och kusinerna, mys.


Jag och Carolina.


Tänkte lägga upp lite bilder från Carolinas konfa om en stund.


En bra lördags kväll.

Igår firade vi Mona och jag hade mysigaste kvällen på länge!


Fina Amanda och Mona.


Här lagas det tacos, mums.


Glada tjejer, snackar om livet.


Mums, Godis!


Hjärta på dig Helene, så gullig. Haha. Ja, Anna också,såklart.


Efter middagen skulle vissa tjejer till sina killar meden vi andra drog vidare, bra kväll!

Nu ska jag iväg på konfirmation, många kramar.

Lördag.


Idag har vi bakat tårtor, för imorgon konfirmeras Carolina.



Carolina in action.


Recept på godaste kakan, råder er till att testa.MUMS.


Gammal bild från min 17 års dag (på samma tårtor), goda som bara den.ÅH.


Nu ska jag göra mig i ordning,för ikväll ska vi fira Mona så det blir helkul. Bilder kommer senare, var så säkra. Många lördagskyssar!

Ingen vinst, trots grodan åt rätt håll.



En groda har plaserats innenför vår dörr för att bringa lycka, fullständigt normalt!



Ja ni ser ju själva.. den himmelska grodan är på plats.



Det är där magin uppstår, grodan är åt rätt och och allt, extremt viktigt.



Plötsligt fick pappa något infall att köpa en lott var till oss, och det tackar man ju inte nej till?


Vinst på var fjärde lott? Tyvärr inte. Pappa sa att han redan hade vunnit 2 och enhalv milion, jaha? svarade jag. Då svarar han att han bara inte har köpt lotten än. HAHA, suck.

Mys på pys







En rumpbild är ju aldrig fel, älskar jeansen.


Jag körde på en helt annan stil än min vanliga idag, kändes rätt.  Jeansen är från weekday men t-shirten är gammal, så jag kommer inte ihåg var den är köpt. Röda läppar hade jag också (men det fanns ingen som kunde fota och det ser så fånigt up med en kamera bredvid ansiktet tycker jag.) Idag fick vi sluta 4 timmar och 15 minuter tidigare, lyckan var total.

Fredag.

Det är fredag, livet känns underbart, vad finns det mer att säga?

Jag skriver en uppsats i Samhällskunskap (ekonomi) inte min starkaste sida. Samtidigt som jag tittar på topmodel och bloggar, fantastisk kombo!


Min farmor kom med flyget igår och är här i La hufudstad för att syrran ska konfirmeras på söndag, då blir det släktparty.

Farmor bjöd oss på supergod sallad idag så jag smet iväg på lunchen ett tag. Så najs när man får bestämma själv.



Åh det var mumsigt!



Fina Carolina, som har fått tandställning idag.



Farmor hugger in.

Something is missing, you left a hole.


Känner ni ruset, ser ni suset?(I min blick,blink blink) Och min vita häl är faktiskt inget annat än ett enormt hål, mycket genomtänkt och estetiskt. Eller inte.




Jeansjackan är från weekday och resten är från monki, thaT'S HOW i dO iT. random.

One must always be different.

Jag har länge kännt att jag vill göra något annorlunda, så idag bestämde jag mig för att följa mina instinkter...





En färg på varje nagel!



Rätt najs eller hur?




Jag förstår inte varför den här bilden blev i en annan storlek, suck. Det finns verkligen ingen ursäkt för bilderna (som förövrigt är tagna med min mobilkamera) väskan är inte randig i verkligheten men av någon anledning framställs den som så på bilden... Tillbaka till väskan, urfin tygväska 149 spänn på Top Shop, check på den. Var och införskaffade mig lite nya The Body Shop prylar (love!) och tittade då även in en snabbis på Top Shop och Herre(!) vad fina kläder/smycken/skor/väskor/allt de hade fått in. Kände mig lite smått euforisk och började prova förfullt.

Redhead-Bedhead



Ville verkligen göra något drastiskt, så vad tycker ni? Rött och kort är det min melodi?


Oroa er inte, det är en peruk!

The party's in my head.

Hej alla fina!

Nu var det himla länge sedan och det ber jag tusen gånger om ursäkt för! men (finns alltid ett men) jag har haft så otroligt mycket för mig, kameran har varit konstig och inlägg har raderats, ja lite smått och gott helt enkelt. Här kommer lite bilder från min fest i helgen som jag tycker blev supernajs. Vi var ungefär 50 personer så det var rätt bra drag!


Fina Anna och Wictor.



Åh, the girls!

Känner mig megapeppad just nu, jag hade konsert ikväll och det kändes riktigt bra. Jag sjunger, för er som inte vet det, och idag sjöng jag Hero of war med Rise Against, ÅH den är bra.

Vi är lediga imorgon och på torsdag, känns inte helt fel måste jag medge. (Jag ska dock på någon fotografering men det är inte förren kvart över ett). Och igår kväll bokades Peace and love biljetten, PEPP!

Valborg


fina/söta/snygga/galna/härliga girlsen, Matilda, Emma och Amilia.


Många snyggisar på en och samma bild!


Wihooe.

Några dagar försent dock bättre sent än aldrig. Det var en mycket lyckad Valborg med massor av fina människor, megamys helt enkelt! Vi åkte till någon park där alla i Sollentuna "hängde", det var helnajs.

I am not a whore. But i like to do it.

NU har jag äntligen fått tillbaka min kamera, lyckan! Jag kom precis hem från fetaste spelningen på Grönan med LMFAO så det var heltokigt. Alltså det har varit en helt underbar dag. UNDERBAR. Vi började 12.25 med prov i kommunikation och det känndes faktiskt jättebra, så nu håller jag tummarna för att det faktiskt gick bra också. Efter provet slutade vi (för er kanske det inte låter så speciellt men en vanlig fredag går vi ca 8-17 det var alltså en halleluja dag!) och då tog jag tåget till stan men först fick jag veta att det gått jättebra på talet i svenska nationella, jippie!

Sedan mötte jag upp mina fina vänner och köandet började vid 3. Konserten började vid 20.00 så det var endel väntan men vi stod nästan längst fram och den var riktigt najs!

Efter konserten träffade jag Emmis och Matilda och deras kompisar Johan och Moa, kul var det. Tillsist så blev det lite fettiskäk på donken som faktiskt kan vara rätt gott ibland, tyvärr var det inte det..

Ja och nu sitter jag här, hoppas er vecka har varit bra och fredag. Mängder av kyssar.


Fina Heléne, Amanda och Aleks i väntan på lmafo.

Sol, vind och vatten.

Hej mina fina!

Förlåt för dålig uppdatering, igår var det Valborg (som ni säkert också vet) och tyvärr så glömde jag min kamera hos Emma, så det känns rätt dåligt. Lovar att lägga upp bilderna senare, hade bästa kvällen på länge med många fina människor!

Nu ligger jag i hammocken, solar, lyssnar på sommarklassiker och skriver samhällsuppsatser.



Bilden kanske inte tillför mycket, men det här är jag just nu och life is good!

Johanna Asplund

Två steg från paradise.