När vi går genom tiden.

 
Jag tror när vi går genom tiden. Att allt det bästa inte hänt än. Säg det, säg det, säg det igen.

Gult är kul(t)

Lyssnar på Du är snart där av bästa finaste Håkan och myser med te. Idag har varit en bra dag.
Jag har bland annat köpt en ny gul tröja. Åh gult är så himla härligt, känner mig lite extra solstrålig när jag har det på mig.
 
Tyvärr har jag förlagt min kameraladdare så förtillfället kan jag inte fotografera som vanligt. Därför är bilderna en aning bristfälliga men jag hoppas att det är okej!
 
Min gula tröja som ser fantastiskt mycket bättre ut i verkligheten. 599 svenska kronor från MQ. Mitt älskade pannband som jag köpte förra säsongen och clementin, älskar't!
 
Jag iklädd min gula kreation.
 
 
 Mums <3
 
 
Gult är fult sa de. Gult är kult svarade jag då.
 

FÖRÄNDRING!

Galen tjej har just klippt av sig håret, kände att jag ville börja på nytt. Härligt att vara lite impulsiv och spontan. Jag klippte bort minst 2 dm, vad tycker ni?
 
Jag har haft jättelångt hår nästan hela livet, men nu var det nog!
 
 
 
 
WIHOOO , fler bilder kommer senare! puss

Min Emmis-pemmis.

Det har verkligen varit alldeles förlänge sedan jag träffade Emma (=helt underbar och dösnygg även känd som min kusinvitamin). Och nu när inte allt plugg hindrar oss från att träffas så sticker hon iväg till New York.Vill ba' önska en fantastisk resa och jag tänker på dig här hemma i kalla landetlagom!
 
 
 
Haha blir helt glad av den här bilden,förövrigt i Borläng under Peace & Love veckan! minnen för livet så himla mys.
 
.
Hahaha. Standard!
 
 
<3 
 
Vad ska jag hitta på idag då?
    Nja, fick ställa in träningen pga av min förkylningen men jag tänkte övningsköra, städa lite och ta det jättelugnt så att jag orkar hitta på grejer i veckan.

"Vågar man vara svag finns det sprickor där kärleken kan sippra igenom. Ingen orkar älska en fasad."

Idag är det söndag, det vill säga andra dagen på höstlovet och det faktum att vi inte har skola på en vecka gör att jag känner mig fullständigt euforisk! jag känner mig slut i kropp och själ så det är verkligen efterlängtat.
    Men även om jag borde känna mig sådär jätteglad så är jag inte på topp just nu. Ni vet. Så det kan vara ibland. Dessutom är jag lite halvsjuk vilket inte känns helt toppen. Aja och här kommer lite deppcitat som jag har sparat ned på datorn genom året, ibland måste man.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja lite såhär känner jag/djup tjej.Lovar att det inte ska bli någon vana. Love you for a very long time, pussar!
 
 
 

It's so fluffy, I'm gonna die!

Jag vet egentligen inte vad som är så fantastiskt kul men här sitter jag och skrattar så att tårarna rinner. Och lyssnar om och om igen. Uppenbarligen är jag inte ensam då videon har 11 miljoner visningar... It's so fluffy I'm gonna die!!
 

Den senaste tiden.

 
Jag har återigen förälskat mig i röda läppar, för att få till den mörka färgen blandar jag ett rött från clinique och ett plommonlila från Dior. Kyssvänligt värre!
Älskar mitt gula pannband som jag faktiskt köpte förra säsången, så himla skönt kalla oktober morgnar.
En bild från i våras, får mig att sakna blommor och blad. Kände mig lite som en älva med det där håret. Kanske något att göra snart igen?
 
 
 

Det var dom frosten tog.

 
 
 
Just nu sitter jag här med gåshud över hela kroppen och maskaran är förlänge sedan bortspolad av de floder av tårar som har forsat ut ur mina ögon den senste timmen. Ser inte riktigt klok ut, men det gör inget! jag har nämligen sett det sista avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar. Dör hur fin den är. Åh. På samma gång blir jag så oerhört sorgsen och förbannad. Titta här.
 
 
Och det var dom som älskade mest. Dom av kärlek besatta, det var dom, som frosten tog.

Grattis grattis!

Hipp hurra, idag fyller min fina Heléne 17 år!
 
Finaste tjejen i stan! vi bakade minimuffins, mums.
 
På Helénes landställe, mysigt värre!
 

Torka aldrig tårar utan handskar.

Jag hyllar Jonas Gradell och med ett par paket näsdukar ser jag fram emot det tredje och sista avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar  En serie i tre delar, baserat på Jonas Gardells triologi (som jag förövrigt är extremt sugen på att läsa).
    Serien speglar homosexuellas vardag när aidsen slog mot Sverige på 80-talet och skildrar verkligehen på ett sätt som inte har gjorts tidigare.
 
 
Så otroligt bra, kan vara den mest gripande serien jag har sett i mitt liv, så himla fin och viktig för den delen.Tittatittatitta!
 
http://www.svt.se/torka-aldrig-tarar-utan-handskar/

En lång lång tid

Det var otroligt länge sedan ni hörde något från mig. Jag har haft fullt upp, mycket på gång i livet och helt enkelt inte orkat med.
   Nu när höstlovet står för dörren står jag här med nya krafter och blogglust så att det står upp över öronen, känns jättehärligt.
 
Dessutom har jag fått en ny stor säng av mormor och morfar, vilket har hjälpt mig igenom de ruggigaste höstdagarna, mysigt värre!
 
 
Många pussar till er mina finisar, hörs snart igen.

Johanna Asplund

Två steg från paradise.